Despre omul din spatele fantomei

"Io mi-s Bucşă", replica care mă amuză teribil din filmul Maşini 2, dublat în limba română.

Dar eu nu pot să-ncep așa.. Ce-o să creadă cititorii mei despre mine? În sfârșit, să ne-ntoarcem la ce arde. Prenumele-mi este Ionuț. Numele Stroe. Pe undeva, la mijloc, există și-un Andrei. Dar nu e chiar așa uzitat.Am apărut prin '90, iarna, în ianuarie. Mi-s capricorn sută-n mie. Vârsta nu mi-o spun că descrierea asta e atemporală.

Am o unitate centrală, un monitor, tastatură şi mouse. Dat fiind faptul că am aceste lucruri + internet, mi-am făcut de lucru și am ajuns să am și-un blog.

Apropo de ce mă pasionează, îmi place să pierd vremea citind bloguri, mai cochetez cu editarea de poze, cu făcutul lor (am observat că a devenit un trend printre bloggeri). Îmi mai bag degetele și prin programare web și web design și mai joc câteva jocuri online. MMORPG-uri și chestii d-astea. Asta în online, în offline îmi place să beau bere cu o mână de prieteni, asta cel mai des. Ocazional, îmi place să citesc, să rezolv puzzle-uri, să am idei geniale și să le las baltă. De lene, de prost.. Sper să inversez lucrurile. Sper să o fac cât de curând.

Sper ca cei care au ajuns până aici să nu plece prea repede, eventual să şi revină dacă-i lasă inima.
Succes şi spor în ceea ce vă propuneţi şi să ne citim fără cârcei la degete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează cu cap!