vineri, 2 noiembrie 2012

Orzoaica dansantă

Scandalul cu Patrichi a sporit ratingul emisiunii „Dansez...”. Cu o persoană: Eu. Care de mult nu mă mai uit cu metodă la producțiile astea P(r)opulăroase, „Dansez”, „Brenciul României”. Las hazardul. Nasol e că, aud, pleacă și Bănică. Păi, fără el și Patrichi, e ca taraful de la Clejani din Drumu' Taberei... Să-l ia Petre acasă...


Iar eu, cum o intuiesc pe Beatrice Rancea, își va lua și ea valea. Cu... rând! Deși emisiunea e de succes, deci e o sursă de popularitate, publicitate și de bani buni. Dar, e ca la filme. Vezi Rocky 1? Punct! La ce bun 2, 3, 4...? 

...Mda, jurații de vineri erau jenați. Lipsea titanul: Patrichi. Petre, cu nesimțirea-i nativă din sânge (vârâtă ca TVA-ul) se scremea să fie dezinvolt. Ași! Pute. De fapt, e debutul declinului său. Gata! I s-a zărit cancerul din călcâie. La valeee cu marele actor-dansant de mucicava! Pe curba descendentă din clopotul lui Gauss! Petre, vezi să nu aibă denivelări, îți strică bunătate de fese, nu mai poți gândi... Patrichi a lămurit și ce știam: nu se dau note pe bune, ci doar pentru rating. Adică nene, uită-te, dar e păcăleală, spectacol, nu concurs. Bâlci. Ca la luptele americănești... Circ pentru fraieri. Nechezol. Pișșșwasser ce miroase a cafea, alintaroma... Orzoaică dansantă. PETRE-căreață. Se dau bani pentru prestați, la jurați, la concurenții frustrați.

PRO TV vinde iluzii. Și bine-și face. Mai anesteziază necazul românului. Care nu mai vorbește despre frigul din casă, ci despre piruetele lu' Drăgușanca, bustul lu' Monica,  pălăria lu' Stratan, poponețul lu' Drăgulescu. Mișto diversiune. Și poporu' pune botu.

Popor!, ce-o să mai dansezi tu pentru papa, după alegeri... Belește dracu' ochii-n social! Lasă criminal-tangoul libidinos. Nu ține de foame...

George Stanca în  Click! TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează cu cap!