sâmbătă, 12 februarie 2011

Today's broadcast: Mostly fun with sun

Soare, peste 10 grade, vânt, miros de primăvară.
Uşor, uşor, revenim la sentimente mai bune. Ne revenim din această amorţeală, începem să ne mişcăm mai uşor (datorită hainelor pe care reuşim să le mai dăm jos de pe noi).

Întins pe pat încerc să ţin ochii deschişi. Soarele mă încălzeşte, încep să mă întind. De când aşteptam aşa ceva. Ca o reptilă, încerc să absorb toate razele, fac rezerve pentru noapte. Ascult muzică, ascult lumea din jurul meu. Nu vreau să adorm, vreau să mă bucur de soare, vreau să nu pot să ţin ochii deschişi din cauza lui. Vreau să am pe cineva alături care să se bucure la fel ca mine. Vreau să mă urc în maşină, să pornesc spre câmpii, fără pic de umbră, să mă trântesc pe iarba umedă, să pun mâinile sub cap şi să urmăresc soarele. Vreau să mă descalţ şi să traversez pâraie, vreau să prind peşte cu mâna, vreau să mă trezesc. Vreau să aud din nou muzica, lumea din jurul meu.

Vreau să nu pot să ţin ochii deschişi. Vreau pe cineva alături care să-mi pună mâna la ochi, să lase un sărut mic pe obraz şi să alerge pe aceeaşi câmpie pe care am fost mai devreme. Vreau să pot să o prind la acel pârâiaş, potolindu-şi setea.

Vreau soare, vreau căldură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează cu cap!